Automatisch opslaan 2018-04-23 07:34

Welkom bij 073 Cocktailbar!

We ontvangen u graag op onze bijzonder sfeervolle en moderne locatie waar je samen met je vrienden en familie een gezellige avond kunt doorbrengen. We presenteren tongstrelende oriëntaalse gerechten in tapas vorm, kebab gerechten van de grill en we bereiden diverse cocktails voor u klaar. Er is live muziek vanaf 21:00 uur in de vorm van een band of DJ. Er is voldoende gelegenheid om te dansen. We doen ons best om u iedere keer te verrassen met een verschillend programma. Wij beloven U een onvergetelijke ervaring in een mysterieuze ambiance. 073 Cocktailbar is centraal gelegen met een uitstekende bereikbaarheid en gratis ruime parkeergelegenheid.

Een gedachte over “Automatisch opslaan 2018-04-23 07:34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *